Tko smo mi?

Naša web adresa je: https://www.skudela.com.

Komentari

Kada posjetitelji ostave komentare na stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i korisničkog agenta preglednika kako bismo pomogli u otkrivanju spam-a. Anonimizirani niz kreiran iz adrese vaše e-pošte (hash) može biti dostavljen usluzi Gravatar da provjeri koristite li ga. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izdvojiti sve podatke o lokaciji iz slika na web stranici.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete odlučiti želite li spremiti svoje ime, adresu e-pošte i web stranicu u kolačiće. Navedena radnja je dostupna radi vaše udobnosti, tako da ne morate ponovno ispunjavati svoje podatke kada želite ostaviti drugi komentar. Ovi kolačići imaju rok trajanja od godine dana. 

Sadržaj s drugih web-mjesta

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.) s drugih web stranica. Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu. Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se neograničeno. To je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako ste ostavili komentare na ovoj web-stranici, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.